BEREIDING
Verwarm de grillpan (minimaal 10 min) en maak vast de dressing door alle ingredienten te mengen. De kaas kun je het beste raspen op een microplane. De knoflook krijg je ook mooi fijn door deze op de microplane te raspen (kijk uit voor je vingers).
Het vlees droogdeppen met keukenpapier en licht insmeren met een mooie olijfolie, en kruiden met peper en zout. Deze 1 à 2 minuten kort grillen aan beide kanten. Zeker niet te lang grillen, het vlees moet 'rare' blijven. Na het grillen deze in aluminiumfolie laten rusten (ong. 10 minuten). Niet bang zijn dat het vlees koud wordt... het is een salade!
Snijd de tomaatjes en gedroogde tomaatjes door midden. Vervolgens het vlees zo dun mogelijk snijden en mengen met de sla, snoeptomaatjes, semi-gedroogde tomaatjes, komkommer, kappertjes, basilicum, pijnboompitjes en uiteindelijk de dressing. Snij er nog wat mooie krullen parmezaan overheen en ganeer met basilicum.