BEREIDING
Verwarm de oven op 180 C. Snijdt de kip in kleine stukken en snipper de ui fijn. Doe de kokos in een ovenblik en rooster deze in de oven lichtbruin (ca. 4-5 minuten). Rooster de cashewnoten ook in een ovenblik (ca 10-12 min.).
Verhit olie in de wok en bak de kipfilet (met wat peper en zout) mooi bruin op middelhoog vuur. Doe de ui er bij en wok dit mee. Snijdt de paprika in stukjes en bak deze op hoog vuur mee. Voeg daarna de ananas toe in stukken. Vervolgens één eetlepel vissaus, 5 eetlepels oestersaus en een scheut ananassap toevoegen. De cashewnoten grof hakken en kort mee warmen (deel bewaren voor garnering).
De rijst koken in ca. 12 minuten. In een mooi bord rijst en kip cashew mengsel opscheppen. Garneren met de geroosterde kokos, wat overgebleven cashewnoten en fijngesneden lenteui.