OMSCHRIJVING
Speciaal voor Mylène, de italiaanse klassieker, maar dan wel met groente
BOODSCHAPPEN
250 gr
verse spaghetti
bkbakje
spekjes (of pancetta, of guanciale)
tntenen
knoflook
bkbakje
kastanjechampignons
3
eieren (enkel de dooiers)
1
ui
 
parmezaanse kaas
 
olijfolie
 
peper en zout
BEREIDING
Spaghetti koken. Spekjes uitbakken in een hapjes of koekenpan. Ui, knoflook snipperen en toevoegen aan de spekjes

Champignons in plakjes en meebakken. Spaghetti afgieten, maar een beetje kookvocht bewaren. Spaghetti mengen met de spekjes en 3 eetlepels kookvocht. Geraspte parmazaanse kaas erdoor (lekker veel)

Gas uit draaien en 3 eidooiers er doorheen mengen en klaar. Wat extra geraspte parmezaanse kaas er voor de liefhebber of om stiekem van te snoepen (als niemand kijkt).
VARIATIES
Het klassieke recept bestaat enkel uit Guanciale, ei, parmazaanse kaas en spaghetti. Maar wat groente erbij maakt het wel wat gezonder, bv champignons of courgette.
REACTIES