Begin met de pesto, die is supersimpel te maken, dus koop nooit meer een prefab potje! Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan en doe alle ingredienten in een
hakbakje
en blender dit tot een mooie
smeuige pesto
.
Knijp stukjes worstvlees
uit het velletje en bak dit in een koekenpan gaar. Omdat het kleine stukjes zijn gaat dit best snel.
Verhit een wok met olijfolie, en voeg daar de knoflook toe. Wok de kastanjechampignons en spinazie op hoog vuur en breng op smaak met peper, nootmuskaat en zout.
Draai met een
spiraalsnijder
mooie
slierten
van de courgette (of nog mooier,
snijden op de mandoline
). Wok dit heel kort in een scheut olijfolie. Op smaak brengen met zout.
Maak het gerecht op in een mooi diep rond bord. Eerst de spinazie, champigons en worst. Draai mooie rolletjes van de spaghetti met vork en lepel. Een paar flinke lepels pesto en een paar pecannoten. Afwerken met krullen parmezaanse kaas, een paar draaien grove peper en eventueel basilicum of rucola. Besprenkelen met olijfolie.