OMSCHRIJVING
De bbq is een zegen voor iemand die graag koolhydraatarm wil eten. Leg er wat vlees en groente op en voilà. Maar helemaal lekker wordt het als je volledige gerechten er op gaat maken. Zoals deze gevulde portobello.
BOODSCHAPPEN
Voor 2 personen
2
portobello's
1
zak verse spinazie
125 gr
spekjes
80 gr
pijnboompitten
100 gr
feta
 
olijfolie
 
peper en zout
BEREIDING
Zorg dat de bbq goed op temperatuur is. Zet een koekenpan op de bbq en bak hierin de spekjes. Als deze krokant zijn de spinazie toevoegen en deze meebakken totdat het geslonken is. Pijnboompitjes meebakken en op smaak brengen met peper en zout.

De portobello's insmeren met een goeie olijfolie en deze vul de portobello's met het spinazie-spek mengsel. Verkruimel de feta er over en deze 10 à 12 minuten op de bqq leggen met de deksel er op.
VARIATIES
In het mengsel kun je uiteraard ui en knoflook toevoegen, maar door dit weg te laten komt de bbq-smaak beter naar voren.
REACTIES