Verwarm de balsamicoazijn en bruine suiker in een steelpan en kook dit in tot een siroop.
Verhit een grillpan of koekenpan. Dep het
vlees droogje wilt grillen, niet koken
en wrijf beide kanten in met zout en peper.
Grill ongeveer 2 1/2 minuut per kant. Pak in aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten.
In een kleine koekpan, rooster de pijnboompitjes en walnoten. Als je ze ruikt zijn ze goed.
Smelt roomboter in een koekenpan. Schil de peer, snijd deze 8 stukken en bak deze 5 minuten in roomboter. Breng op smaak met peper en zout. Op laag vuur, voeg de honing en balsamicosiroop toe en meng dit goed.
Was de sla met koud water en lek goed uit. Meng dit met wat olijfolie. Halveer cherrytomaatjes en snijd de ribeye in dunne plakjes.
Meng de sla, tomaatjes, peer, geroosterde pijnboompitten en walnoten, ribeye en blauwe kaas en camembert. Breng op smaak met peper en zout en balsamicosiroop.
Serveer in een mooi bord.