Verwarm de oven op 200°C. Verhit de grillpan (min. 10 min) en meng ondertussen alle kruiden.
De aubergine in dunne plakken snijden (ca ½ cm). Smeer deze in met
mooie olijfolie en kruid met peper en zout.
Grill deze 2 à 3 minuten per kant (als je mooie strepen ziet zijn ze klaar).
Voor de saus: Snijdt de knoflook, dille en peterselie fijn en meng alle ingredienten met de creme fraiche.
Snipper de
ui
en
knoflook
en fruit dit aan.
Doe het gehakt er bij en bak dit rul. Vervolgens de kruiden mee bakken.
Snij de paprika in kleine stukjes en meng dit samen met de mais door het gehakt.
Meng hier een paar eetlepels tomatensaus door, zodat je een smeuÏg geheel krijgt.
Vet een overschaal in. Leg 3 plakken aubergine over elkaar, vul de "wrap" met gehakt, een paar theelepels van de knoflooksaus er over heen, en vouw de wrap dicht. Leg alle wraps in de ovenschaal en zet eventueel vast zetten met een prikker. Bestrooien met kaas en afbakken in de oven (ong. 15 min) en voilà. Serveer de knoflooksaus erbij. Zaaaaaaaalig!